Здравейте алфаманиаци! И аз се присъединявам към вашия клуб. Купих си Alfa Romeo 146 1,3 boxer 96 година на 83 000 км (наистина е на толкова). Странно ми е обаче, че всички 146-ци за които пише в тоя форум са 1,6. Тези като моите са по-рядко срещани ли какво ? Изобщо какво можете да ми кажете за тази кола, освен, че ще е по-слаба от 1,6 и може би ще гори малко по-малко. Благодаря !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 146 1,3 boxer
Collapse
X
-
Разхода май е почти колкото на 1.6 боксер. Да ти е честита колицата. Безаварийни километри ! Аз съм гледал доста 146 1.3боксер , но май не влизат в интернет
Разхода май е почти колкото на 1.6 боксер.
Разгледай тази тема :
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10890
-
Re: Alfa Romeo 146 1,3 boxer
Първоначално публикувано от franticЗдравейте алфаманиаци! И аз се присъединявам към вашия клуб. Купих си Alfa Romeo 146 1,3 boxer 96 година на 83 000 км (наистина е на толкова). Странно ми е обаче, че всички 146-ци за които пише в тоя форум са 1,6. Тези като моите са по-рядко срещани ли какво ? Изобщо какво можете да ми кажете за тази кола, освен, че ще е по-слаба от 1,6 и може би ще гори малко по-малко. Благодаря !alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Re: ?
Първоначално публикувано от franticЕ, чак пък повече, не ми се вярва. Колата е супер запазена, почти не е карана, намерена е в някакъв гараж в Италия цялата в паяжини, така, че се надявам да не гори чак толкова.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Честито колега, много безаварийни и да те радва на пътя. Моята също е 1.3 и за този двигател да ти кажа много върви. Е не е бегачка, по-скоро е семейна кола със спортен дух. Малко е тромава в ниските обороти, затова трябва да внимаваш при изпреварванията. Аз гледам винаги като изпреварвам да съм над 3000 оборота и към 100тина км/ч. Над тези обороти направо излита
Разхода и е към7/7.5 извънградско и 10/12 градско, зависи колко я караш студена.
146 1.4 Boxer 90HP +-
Ranault Scenic 1.6e 90HP+Метан
Comment
-
Е, най-после едина Алфист с кола като моята, благодаря ти колега, дано да е безаварийна, 10-12 градско не е много зле. Аз мисля да и сложа газова уредба, и сигурно ще падне малко мощността. Но се двуомя дали да не сложа газов инджекцион, с него конете ще се увеличат малко.Alfa Romeo 146, boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от konstantinНе слагай бомба в колата нети трябва газова уредбатва, че е бомба са глупости.
Иначе и аз съм против газовите- евтиното винаги излиза по скъпо като си сметнеш, че и на бензин трябва да я палиш всеки път, после, свещи, кабели за свещи, филтри.. Е ако правиш по 30 000 на година си струваLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от franticАми парите са 3 700, но без застраховки и регистрация и от приятел. Мисля, че не е лошо за кола на 83 000 км. А ? Сменил съм и само маслото и работи като часовник. Дори на диагностика не съм я водил още.
Па тя ако няма проблем ще ще я водиш на диагностикакарайу си колата и недей дърпа дявола за опашката
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment